Glutenvrij op vakantie

Als je op vakantie naar het buitenland gaat, dan heeft de Nederlandse Coeliakie Vereniging handige dieetpasjes en dieetvertalingen met informatie over glutenvrij eten in meer dan 20 talen. Voor leden van de vereniging is het gratis te downloaden van de website. Niet leden kunnen tegen betaling de informatie ontvangen.

De dieetpasjes op creditcard formaat geven een korte uitleg over glutenvrij eten, inclusief een lijst met wel en niet toegestane producten. De dieetvertalingen bevatten uitgebreide informatie over glutenvrij eten, tips voor het samenstellen van glutenvrije maaltijden en een lijst met wel en niet toegestane producten.

Voor meer info:https://www.glutenvrij.nl

MB

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>