Supermarkt Spar gestart met maaltijdservice voor ouderen

Onder de naam ‘Eet Smakelijk’ is supermarktketen Spar een pilot gestart met een maaltijdservice. De maaltijdservice is vooral gericht op ouderen.

Ouderen of andere geïnteresseerden kunnen de maaltijden online bestellen via de website van Spar, of via bestelformulieren in de supermarkt. De maaltijden kunnen vervolgens worden opgehaald in een van de vestingen of eventueel aan huis gebracht. Spar biedt de service op het moment in 7 vestigingen aan en zal de pilot over drie maanden evalueren.

 

 

 

Ook dieetmaaltijden
Omdat de maaltijden zijn gericht op ouderen, zijn deze zo aangepast dat elke oudere er gebruik van kan maken ongeacht de gezondheid. Maaltijdopties bestaan uit: reguliere maaltijden, natriumbeperkte maaltijden, gemalen maaltijden, gemalen natriumbeperkte maaltijden en vegetarische maaltijden.

Zelfredzaamheid
Het aanbod van de maaltijden sluit aan bij een intentieovereenkomst die Spar oktober vorig jaar sloot met het ministerie van Binnenlandse Zaken. Hierin werd afgesproken dat Spar zich zou inzetten de zelfredzaamheid van buurtbewoners te ondersteunen.

Voor meer info: http://www.spar.nl/paginas/146-nieuw-maaltijdservice-eet-smakelijk.html

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>