Zwanger! Wat wel en niet eten?

zwangerschap en etenAls je zwanger bent: gefeliciteerd! Maar wat mag je nu wel en niet eten tijdens deze 9 maanden? En hoe gaat het erna als je borstvoeding wil geven bijvoorbeeld? Logisch dat je met deze vragen zit en ook al zijn er veel brochures en kun je veel op internet vinden, een gesprek met een voedingsdeskundige is wel zo duidelijk en vaak ook praktisch.  Lees hier onze bijdrage aan een interessant artikel hierover.

Wij kunnen al je vragen beantwoorden, je huidige voeding beoordelen en daarop adviezen op maat geven. Soms wordt er ook zwangerschapsdiabetes geconstateerd (sowieso bij 28 weken glucosetest) en is het goed om langs te gaan bij de diëtist om je voeding zo veel mogelijk aan te passen zodat je bloedglucosewaarden zakken naar normaalwaarden. En je eventuele risico’s bij de bevalling zoveel mogelijk verkleind.

Ook na de bevalling kun je met vragen zitten over je gewicht bijvoorbeeld of hoe je moet eten als je borstvoeding geeft. Of je hebt vragen over of je baby voldoende drinkt en hoe de eerste hapjes geoefend kunnen worden. Kom gerust bij ons langs!

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>