Kiloknallers op tv

dik gekleurd kindHeeft je kind last van obesitas? Dan is het misschien een idee om samen met je kind te kijken naar een nieuw tv programma daarover. Het heet `Kiloknallers` en wordt sinds 15 januari uitgezonden op zondag bij de VPRO om 09.25 uur.

Bij ons werken 2 enthousiaste kinderdiëtisten. Zij kunnen samen met jou en je kind kijken waar de valkuilen liggen en daar praktische tips voor geven.  Elke levensfase van een kind heeft weer andere behoeften. Ook wordt goed gekeken naar wat haalbaar is en wat kinderen lekker vinden. Spelenderwijs wordt zo gekeken naar wat juist nog wél mogelijk is!

Wil je weten of je kind misschien overgewicht heeft? Op onze website is een BMI meter speciaal voor kinderen.

MB/RS

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>