Veel mensen naar Eerste Hulp vanwege paaseieren!

Vanochtend las ik in de krant een artikel over het volgende:

Teveel paaseieren en met name een gebrek aan zelfbeheersing liet vele Britten op de spoedeisende hulp belanden. De reden: buikpijn door te veel (paaseieren ) te eten. Het advies van Britse ziekenhuizen was dan ook: uitrusten en water drinken.
Het blijkt dat de Engelsen met de meest onschuldige probleempjes naar het ziekenhuis komen: hoofdpijn, verkoudheid, diarree en oorsmeer. Daardoor ontstonden grote vertragingen op de spoedeisende hulp. De Britse ziekenhuizen vragen daarom nu om alleen te komen als iemand ernstig ziek of gewond is. Dit is natuurlijk wel een ernstige zaak, volgens mij gaan wij in Nederland alleen naar het ziekenhuis als het echt nodig is.

(MB)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>