Vanavond Nationale eettest!!

Vanochtend vroeg zat ik in de auto op weg naar mijn werk met radio Q music aan en hoorde ik over de Nationale eettest. Ik dacht: dat is leuk voor de blog. Vanavond presenteert Paul de Leeuw namelijk de Nationale eettest om 20:30 uur bij BNN op NPO 1. In De Nationale eettest stelt Paul het publiek en de kijkers thuis vragen over eten. Wie weet er het meest over wat we allemaal dagelijks naar binnen werken?

Sugarcubes

De vragen die je zou kunnen verwachten bijvoorbeeld: Hoeveel glazen energiedrank moet je drinken om honderd suikerklontjes binnen te krijgen? En wat krijg je precies als je een patatje kapsalon bestelt?

Er zijn ook 12 diëtisten aanwezig in de studio. Ik ben benieuwd hoe mijn collega’s het er van af brengen.

Ik ga kijken; jij ook?

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>