Open dag Medisch Centrum Molenweg succes!

Afgelopen zaterdag was het open dag bij Medisch Centrum Molenweg.  De weergoden waren ons goed gezind en veel mensen waren gekomen om eens een kijkje te nemen.  Mensen konden kennis maken met o.a. de huisartsen, apotheker, fysiotherapeuten en natuurlijk met ons; de diëtisten van diëtistenpraktijk Renate de Schaap. Er waren veel mensen die nieuwsgierig waren naar hun gewicht en BMI, die wij voor ze berekenden. Daarna werd de uitslag besproken en konden mensen brochures meenemen over gezonde voeding en evt. een afspraak maken bij de diëtist. Zelfs de wethouder van Amstelveen vereerde ons met een bezoek. Ook zij liet haar BMI vrijwillig meten; haar BMI was goed en  gaf een gezond gewicht aan.

Er was ook een band met muziek, mensen konden hun bloeddruk meten of in een (nep) arm prikken. Tevens kon men terecht voor een huidadvies met lekkere  crèmes om te proberen. Ook aan de kinderen was gedacht; er was een springkussen, ze konden een lunchbox knutselen en  kleurplaten inkleuren en mooi versieren.

Al met al een geslaagde dag om elkaar nog beter te leren kennen en multidisciplinair te gaan samenwerken.

Diëtiste Renate de Schaap gaat op maandag,- en donderdagmiddag spreekuur houden in Apotheek Amelink op de Molenweg, deze apotheek is verbonden aan Medisch Centrum Molenweg. Adres: Molenweg 10-12 in Amstelveen. Bel voor een afspraak naar 020-6403156.

(MB)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>