Zelfgemaakte ijsjes

Met dit zomerse weer is een ijsje wel erg lekker, maar als je aan je gewicht denkt niet verstandig om te vaak te eten. Tenzij het een ijsje is dat gemaakt is van gezonde ingrediënten die je toch nodig hebt!

 

 

Je hebt zuivel en fruit dagelijks nodig, dus waarom niet in bevroren vorm tot je nemen? Neem ijsvormpjes (kun je bij verschillende winkels kopen) en vul die met yoghurt en gepureerd fruit (naar keuze). Eventueel beetje siroop er bij voor klein zoetje of een groen kruid zoals munt voor de frisse touch. In de vriezer en paar uur later: smullen maar! Ook leuk om als kind of samen met je kind te maken en dan mag hij/zij ook elke dag een ijsje.

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>