Linda lijnt!

pst_weegschaal_sfeer_115153386Heb je het al gehoord? Linda de Mol gaat lijnen! Ze is er nu echt klaar mee en wil van haar `ciabatta buik` af zoals ze het zelf noemt. Persoonlijk hou ik erg van haar humor en zelfspot, die ze nu ook inzet om andere mensen te inspireren om een gezond gewicht te behalen.

De BMI van Linda is te hoog en haar vader en oma hadden allebei diabetes en dat wil ze zelf voorkomen. Als je een gezonde BMI hebt, gezond eet en voldoende beweegt, is de kans kleiner dat je diabetes ontwikkelt. Linda geeft aan dat ze gek is op hartig eten en eet als het gezellig is of als ze last heeft van stress. Dingen die veel mensen zullen herkennen. Linda houdt zich aan een dieet van 1500 kcal en gaat 4 keer per week sporten, waarvan 3 keer met een personal trainer (Carlos Lens) en 1 keer alleen. Je kunt haar vlogs zien via Linda TV.

Hoeveel calorieën iemand nodig heeft (de energiebehoefte) is per persoon verschillend. Dit hangt o.a. af van je ruststofwisseling, geslacht, leeftijd, gewicht en hoe actief je bent. Linda volgt onder begeleiding van een diëtist het `gezonde verstand dieet`zoals ze het zelf noemt.
Wil jij voor de zomer misschien ook nog een aantal kilo`s kwijt? Wij kunnen een op maat gemaakt dieetadvies voor je opstellen, rekening houdend met je wensen en leefpatroon.

Het zal haar zeker gaan lukken met de mensen die haar begeleiden en de volgers als ondersteuning.

Linda, heel veel succes!

MB/RS

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>