Hoe poep jij?

http://images.freeimages.com/images/previews/12d/toilet-paper-1575341.jpgWaar gaat je eten en drinken naartoe? Hoe ontstaat poep? Soms vinden kinderen (maar ook de ouders) het lastig om erover te praten. Laatst zag ik een leuk en praktisch boek, speciaal geschreven voor kinderen. Het boek heet: Pretpark de Poepfabriek.

Voor kinderen wordt de informatie over de spijsvertering verpakt in een spannend verhaal. Er zitten leuke illustraties bij en een poster voor op de w.c. Daarnaast bevat het boek allerlei testjes en quizjes. Kinderen leren zo op een speelse manier hoe het allemaal werkt in hun buik. Het is geschreven door Marja Baseler en Annemarie van den Brink.

Heb je misschien last van je stoelgang? Zoals verstopping, diarree of maag,- en darmklachten?
Bij ons kun je terecht voor een persoonlijk voedingsadvies.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>