Kroketje aan huis of toch maar niet!

Pasta met geroosterde groenten en zalmHet thuisbezorgen van je ontbijt, lunch of diner wordt  steeds meer een gewoonte dan een uitzondering.  Thuisbezorgbedrijfjes springen als paddenstoelen uit de grond.  Zo kennen we al een tijdje de hard voorbij scheurende pizza- en spareribbezorgers en de cateraars die je lunch afleveren bij een drukke vergadering. Zelfs Febo heeft ingenieuze techniek  ontwikkeld  waarbij naar eigen zeggen de kroketten en de patat niet slap maar krokant aan je deur wordt afgeleverd!

Je eten thuis laten bezorgen is makkelijk en geeft in een druk bestaan tijdswinst. Helaas zijn deze maaltijden niet altijd even gezond. Er zit over het algemeen veel vetten en zout verborgen in de maaltijden.  Wil je toch grip hebben op je voeding en  komt een bezorgdienst je af en toe goed van pas, kies dan voor één van de hippe bezorgdiensten waarbij jongeren op de fiets je zelf uitgekozen maaltijd van je favoriete lokale restaurant binnen 20 minuten langs brengen.Veel lokale restaurants met een brede keuze van gezonde maaltijden zijn bij deze bezorgdiensten aangesloten en je maaltijd wordt op een duurzame manier langs gebracht. Daarnaast help je de jonge bezorgers om vitaal en fit te blijven wat in een obesogene samenleving hard nodig is!

 

lvds/RS

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>