Na vakantie: aangekomen of afgevallen?

In mijn  spreekuur zijn er grote verschillen tussen mensen die op vakantie zijn geweest.  Er zijn mensen die afgevallen zijn, omdat ze in de vakantie bijvoorbeeld veel meer zijn gaan bewegen, of aangekomen omdat ze meer en anders hebben gegeten en gedronken of juist minder zij  gaan bewegen. Vooral de All Inclusive vakanties en bootcruises zijn vaak funest. Toch zijn er ook altijd een paar die-hards die ook op vakantie naar de gym gaan.

Hoe ging het bij jou? Als het minder goed ging dan je had gehoopt, zie het dan als een leerschool. Ga na waar je valkuilen lagen. Je hoeft echt niet alles te laten staan, maar `alle remmen los laten` is geen goed idee. Probeer in je vakantie zoveel mogelijk de regelmaat erin te houden en veel water te drinken en groente te eten. Las ook af en toe een `compensatiedag`in. Als je b.v. een dag veel gesnoept hebt en uitgebreid hebt gedineerd, doe da de volgende dag even rustig aan. Probeer dan ook meer te bewegen. Je mag ook best alcohol drinken of een ijsje eten, maar niet elke dag. Zo blijft het ook speciaal en geniet je er meer van!

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>