Slimme app: Oaxis Welness Suite

Voor iedereen met een iPhone is er weer een nieuwe leuke app beschikbaar. Hiermee kun je tijdens het sporten verrassend veel over jezelf bijhouden. Zo weet je precies hoeveel calorieën je verbrandt, wat voor afstand je aflegt, hoeveel je hebt gedronken en hoe je gewicht de afgelopen maand is veranderd.

Je denk vast ‘wat is hier nieuw aan?’ Deze informatie kun je toch al krijgen op verschillende apps? Precies, daar zit het ‘em in ‘verschillende apps’. Nu komt het Aziatische bedrijf  Oaxis met een pakket van allerlei accessoires die allemaal met één app communiceren.

De Oaxis Wellness Suite bestaat uit drie accessoires: een Bluetooth-weegschaal, een armband die bijhoudt wat je op een dag doet en een waterfles die bijhoudt hoeveel je op een dag drinkt. Deze fles meet ook de temperatuur van het water. Alle informatie van de apparaten wordt naar één iPhone-app gebruikt, die vervolgens op maat gemaakt advies zal bieden. Je krijgt bijvoorbeeld te zien hoeveel je op een dag moet drinken, op basis van dagelijkse gemiddelden en hoeveel je hebt gesport.

Nieuwsgierig? Probeer hem uit!

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>