Glutenvrij app voor onderwerg

Er is een nieuwe app voor mensen die glutenvrij (door de aandoening coeliakie) moeten eten.

 

 

Hij heet de glutenfreeRoads.com app. Hiermee vind je heel gemakkelijk glutenvrije restaurants, pizzeria’s, supermarkten en hotels, zodat je weet waar je naar terecht kunt als je onderweg bent.

Thuis heb je de juiste producten in huis en hoef je je geen zorgen te maken. Maar buitenshuis is het vaak opletten geblazen. Met deze app zou dat minder stressvol moeten zijn. Nieuwsgierig? Probeer hem uit!

TZ

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Glutenvrij app voor onderwerg

  1. VA Foods

    Kijk ook eens op http://www.vafoods.eu hier kunt u diverse eetgelegenheden, cafetaria’s en restaurants vinden die producten van VA Foods verkopen. Deze zijn onder andere gluten, lactose, melk, peulvruchten, soja, selderij, koriander, ei, pinda, noten, vis, schaal en weekdieren vrij. Daarnaast zijn ze zoutarm en worden er geen kleurmiddelen of smaakstoffen gebruikt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>