Zondag 16 en maandag 17 april 2017 is het weer zover: Pasen!
Hierbij een recept voor een lekker paasontbijt:
Zelfgemaakte eiersalade
6 eieren
4 eetlepels mayonaise of fritessaus
4 plakjes licht gezouten rookvlees
1 bakje tuinkers
4 geroosterde (volkoren) boterhammen of 8 (volkoren)crackers
peper en evt. zout
Kook de eieren 8-10 minuten. Giet de eieren af en laat schrikken (onder koud stromend water afspoelen). Laat de eieren afkoelen. Pel de eieren en prak met een vork in een kom. Roer de mayonaise erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Rooster de boterhammen in een broodrooster. Knip de tuinkers boven een kommetje los. Leg op elke boterham een plak licht gezouten rookvlees en smeer er royaal eiersalade op. Strooi als laatste de tuinkers erover.
Fijne paasdagen!
MB/RS