Glutenvrije bakworkshops

Maïsmeel en gluten-vrije gebak

 

In elke regio organiseert de NCV (Nederlandse Coeliakie Vereniging glutenvrije bakworkshops. Hier krijg je les in bakken en koken van gecertificeerde instructeurs met ingrediënten waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. En je krijgt oplossingen voor de lastige bak of kookeigenschappen die sommige glutenvrije producten soms hebben. Daarnaast kun je ook ervaringen uitwisselen met anderen. Wil je meer informatie kijk dan in de activiteitenkalender van de website  van de NCV.

http://www.glutenvrij.nl/een_glutenvrij_dieet_wat_nu/glutenvrij_bakken_en_koken

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>