2e Kerstdag gourmetten

Ook op  2e Kerstdag gaan veel mensen gourmetten. Niets mis mee. Gezellig en makkelijk qua inkopen doen. Toch zijn er mensen die dan bang zijn dat het voor hun gewicht niet goed is, want je zit toch lang aan tafel met veel eten.

 

 

 

Wat zijn nu de valkuilen? Veel vlees, stokbrood met kruidenboter, sausjes en alcohol. Als je daar nu  op let en er voor zorgt dat er ook andere gerechten zijn om van te eten, zoals vis, groene salade, rauwkost, zelfgemaakte sausjes op yoghurtbasis en alcoholvrije drankjes te drinken zijn, dan valt het best mee. En een flinke wandeling maken zorgt ook weer voor de nodige beweging en verbranding van al het eten.

Dus maak er een gezellige dag van, geniet en doe de komende dagen weer ‘normaal’.

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>