Oudejaarsdag en goede voornemens

31 december, de laatste dag van de maand en tevens de laatste dag van het jaar. Terugblikken op hoe het jaar geweest is…. leuke momenten en de wat minder leuke.

Meteen ook maar vooruit kijken. Wat wil je in het nieuwe jaar voor elkaar gaan krijgen? Heb je dromen, wensen of goede voornemens? Zaken die je al een poos uitgesteld hebt, omdat je er geen tijd en/of energie voor had.  Nu misschien wel een goed moment voor? Tja, 1 januari is vaak de datum van ‘starten met’  maar eigenlijk maakt het niet uit wanneer je met iets aanvangt. Je doet het als het goed aanvoelt en je bijna zeker weet dat je het gaat volbrengen ook!

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>