Petitie met 28.737 handtekeningen aangeboden

Vandaag vond om 12.00 de manifestatie voor behoud van dieetadvisering in het basispakket plaats op het Plein in Den Haag. Diëtisten Jose Tiebie en Cathelijn Bogaers vertelden over hun ervaringen uit de praktijk. Er werd door een aantal personen gesproken waaronder Anja Evers, Ellen van der Heijden, Koen Joosten, Renske Leijten (SP) en Eelke van der Veen (PvDA).  Allen hielden een krachtig betoog om de dieetadvisering in het basispakket te houden. Er waren ruim 100 diëtisten aanwezig.

Om 13.00 werd de petitie met 28.737 handtekeningen aangeboden door de Nederlandse Vereniging van Dietisten aan de voorzitter van de Vaste Kamercommissie VWS en een aantal Tweede Kamerleden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>