Weight Watchers: “Eindelijk is maat 46 uit de kast en uit ons huis”

Vandaag de start van week 7, we zijn op de goede weg!

Inmiddels ben ik 6,8 kg afgevallen met WeightWatchers online. Ik ben gestart met 83,4kg en zit nu op 76,6kg. Ondertussen heb ik 3 mijlpalen bereikt. 2 x 3kg afgevallen en 1 x 5% van mijn begingewicht afgevallen. Ik heb zelfs de Paasdagen overleefd zonder aan te komen. Nu speelde mijn gezondheid hier ook wel een rol bij omdat ik een week met griep op bed gelegen heb, maar toch. Normaal gesproken kom ik met zulke dagen aan.

Het enige waar ik voor mezelf nog iets op moet vinden is als ik niet zo lekker in mijn vel zit en veel last van mijn stemmingswisselingen heb. Dat ik niet de voorraadkast in duik. Tot nu toe is het me gelukt om nog steeds elke week af te vallen ondanks dat ik af en toe een milde vreetbui had. Het is gewoon fijn dat ik daar dan mijn weekextra punten voor kan gebruiken. Normaal gesproken zou ik in zulke periodes alleen maar aankomen. Ik kan helaas niet alle lekkernijen en snoep uit de voorraadkast verwijderen, want de kindjes willen toch graag af en toe iets lekkers.

Ik ben ondanks alles 1 x per week intensief blijven sporten (Zumba) en deze week is het de bedoeling dat ik mijn hardlopen weer op ga pakken. Uiteraard heb ik wel elke dag een activiteit gedaan van 30 min, dit kan dan bijvoorbeeld een lange wandeling zijn. Ik heb mezelf ondertussen al eigen gemaakt dat ik de boodschappen (of waar ik naar toe moet) op de fiets of te voet doe. Het water drinken is al zo eigen gemaakt dat mijn lichaam er zelf om vraagt.

Al met al gaat het me nog steeds goed af en is het goed vol te houden. De kleine dingen die me extra stimulans geven zijn bijvoorbeeld dat ik voor het eerst al mijn te grote kleding weg gedaan heb. Ja, eindelijk is maat 46 uit de kast en uit ons huis. Maat 44 gaat al aardig ruim zitten en sommige ruimere maat 42 kleding kan ik al weer aan. Bij mijn riem (die 6 weken geleden maar net dicht ging), moet ik nu al extra gaatjes maken, omdat deze al te ruim is.

Liefs Sandra

Wil je ook meedoen met Weight Watchers Online? Meld je hier nu gratis aan!

Sandra is aan het afvallen met behulp van Weight Watchers. Zij vertelt voor Blog.nl haar verhaal en haar ervaringen. Wekelijks geeft ze een update hoe het haar afgaat en wat haar bevindingen zijn van het Weight Watchers programma.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>