Bier met Vladimir (Poetin)

Naar aanleiding van de Olympische spelen heeft een bierbrouwerij uit Schotland een speciaal biertje ontwikkeld.

 

 

Dit biertje is een vorm van protest.  Het is bedoeld met een knipoog naar het homobeleid van de Russische president Poetin. Hij staat met zijn foto op het biertje en draagt make-up. Zijn lippen zijn ingekleurd en hij heeft oogschaduw op. Wil je de biertjes met Poetin erop zelf zien ga dan naar:http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/opmerkelijk/het-eerste-protestbiertje-ter-wereld

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>