Magnesium en diabetes type 2

Uit Braziliaans onderzoek blijkt dat magnesium belangrijk is bij mensen met Diabetes type 2. Magnesium is belangrijk bij de werking van insuline en het regelen van de bloedglucose. Voor het volledige artikel: nieuwsvoordietisten.nl

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Magnesium en diabetes type 2

  1. zirus

    Chocola is nooit gezond want er zitten suikers in.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>