Dieetgeheim van Adele

 

 

Adele, de wereldwijd bekende zangers zit beter in haar vel dan ooit. Hoe ze dat heeft gedaan?

Gelukkig geen rigoreus crashdieet, maar ze had een gewoonte, waar ze zich tot voor kort niet bewust van was. Ze nam namelijk dagelijks 10 koppen thee met 2 theelepels suiker in elke kop. Toen ze dat bij elkaar optelde schrok ze toch een beetje. Dus de suiker neemt ze nu niet meer. Ook laat ze sinds de geboorte van haar zoontje de alcohol weg en eet ze gezonder. Ze geeft aan nu veel meer energie te hebben!

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>