Tegen hongerkick

Sommige mensen hebben last van een `hongerkick`, zo net na het sporten en willen dan alles eten wat in het bereik ligt.  Wat je daar tegen zou kunnen doen is in eerste instantie 1-2 grote glazen water te drinken en daarna 10-15 noten eten en een portie (gedroogd) fruit. Ook kun je b.v. magere of halfvolle yoghurt nemen met fruit. De eiwitten zij goed voor de spieren en voorkomen dat de suikers uit het fruit te snel worden opgenomen en een suikerpiek geven. Probeer ook rustig te eten en goed te kauwen, dit is beter voor je verzadigingsgevoel en je vertering. Probeer maar eens!

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>