Vlees meest populair in restaurant

 

 

 

 

De verantwoorde, `eerlijke`en gezonde keuken vol streek- en seizoensgebonden gerechten wordt steeds populairder. De trend is duurzaamheid, (smaak)beleving en aandacht voor sfeer. Volgens horecaondernemers zijn vers, waar voor je geld, gezond, verantwoord, en streek- en seizoensgebonden producten de meest bepalende factoren voor de klant. Dit blijkt uit onderzoek van de Horecava. Daarnaast bleek dat een hoofdgerecht met vlees nog altijd het meest besteld wordt in restaurants. Op nummer twee staat een mix van vlees en vis en op drie vis, gevolgd door een pasta- of rijstgerecht. Het vegetarische hoofdgerecht wordt het minst geserveerd.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>