Jamie Oliver voert suikertaks in

Jamie Oliver is een bekende TV kok en is al heel lang bezig om mensen en vooral kinderen gezonder te laten eten. Dat veel kinderen in Engeland een slecht gebit hebben is volgens hem te wijten aan frisdrank en suiker. Hij zou het liefst zien dat er een suikertaks wordt ingevoerd. Maar dit gebeurt niet , dus is hij het zelf gaan doen. Tenminste, in zijn eigen restaurants. Op elke frisdrank met suiker zit een toeslag van 10 pence.  Hij verwacht hiermee 80.000 pond te verdienen. Dit geld wil hij dan weer gebruiken om gezonde eet-initiatieven voor kinderen te ondersteunen. Je vraagt je dan misschien af wat zijn eigen kinderen drinken…… zij drinken water of verdund sap.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>