Kookboek bij prikkelbare darm

Mirte Kaan is een foodblogger die zelf het prikkelbare darm syndroom (PDS of IBS) heeft. Zij heeft zelf een kookboek met 90 recepten geschreven. Het boek is onderbouwd met de wetenschappelijke FODMAP methode uit Australië.  Het boek begint met uitleg over het FODMAP dieet en is verduidelijkt met mooie tekeningen. Er staan ook veel tips in over wat je kunt doen bij uit eten gaan en hoe je voor jezelf handige (kruiden)mengsels kunt maken die je kunt gebruiken in je eigen keuken.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>