Glutenvrij ontbijt in hotel?

Het is natuurlijk hartstikke leuk om een weekend of week een hotel te boeken. Daar zou je moeten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt. Maar dat is vaak lastig als je coeliakie hebt, oftewel een gluten-intolerantie.

 

 

 

 

Maar, door een goede voorbereiding kunnen teleurstellingen zoveel mogelijk worden voorkomen. De Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV) heeft samen met een lid van de vereniging een brief opgesteld die je voor je bezoek aan het hotel kunt sturen. Daarin staan tips van glutenvrije officieel gecertificeerde merken en waar het hotel  op moeten letten i.v.m. kruisbesmetting.

Je kunt de brief downloaden via: https://www.glutenvrij.nl/page/Actueel/Nieuws?mod[NewsModule][article_id]=504

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>