McDonald`s steeds gezonder

Binnenkort komt McDonald’s met ‘gezonde’ snacks voor in de Happy Meals. Dit werd tijdens een perspresentatie in Venlo bekend gemaakt door woordvoerder Eunice Koekkoek van McDonald’s.
Het gaat om de zogenaamde wortelfriet en appelpartjes die kinderen als keuze-onderdeel aangeboden krijgen bij een Happy Meal.

Extra keuze
De fastfoodketen wil met deze producten de Happy Meals gezonder maken. De wortelfriet en appelpartjes zullen niet als vervanger dienen van de reguliere snacks in de verpakking, maar worden aangeboden als extra keuzemogelijkheid.

Ouders
McDonald’s geeft aan met deze gezonde en verantwoorde producten ouders te willen helpen om het minder erg te vinden om naar de McDonald’s te gaan. Eerder kwam de keten al met Shrek-fruit, een toetje met stukjes appel, druiven en meloen.

Bron: http://www.voedingnu.nl

MB

 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “McDonald`s steeds gezonder

 1. Metabool

  McDonald’s gezonder? Dat legt het bedrijf zelf uit met een ontwapenende eerlijkheid:
  “ouders te willen helpen om het minder erg te vinden om naar de McDonald’s te gaan”
  Het gaat dus in de eerste plaats om meer omzet (het hoofddoel van commerciële bedrijven) door meer ouders te laten zwichten voor fastfood en die kinderen verslaafd te laten raken en liefst natuurlijk hun ouders ook.

  Wortelfriet en appelpartjes? Mijn hemel, daar ga je toch voor naar de groenteboer om de hoek?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>