Glutenvrije vakantie; dieetpas handig!

Als je glutenvrij moet eten kan dat weleens lastig zijn. Vooral als je uit eten gaat of op vakantie.  Het is altijd verstandig een voorraad glutenvrije crackers of rijstwafels mee te nemen. Je zou evt. kunnen overwegen om een broodbakmachine mee te nemen. Je zou dan van (meegenomen) glutenvrijmeel pannenkoeken kunnen bakken voor het ontbijt of de lunch. De diëtist kan je helpen met diverse andere praktische adviezen.

De NCV (Nederlandse Coeliakie Vereniging) heeft daarnaast speciale dieetpasjes ontwikkelt die je via hun site kunt bestellen. De dieetpas bevat een beknopte uitleg over het glutenvrije dieet in maar liefst 33 talen.In een klein formaat dat makkelijk in je portemonnee past.

MB

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Glutenvrije vakantie; dieetpas handig!

  1. Tan

    Met een broodbakmachine pannenkoeken maken? Kan dat echt of is het een foutje? ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>