Gratis workout!

Laatst vertelde een van mijn cliënten over een gratis fitness video via internet. De workouts worden gegeven door Jillian Michaels. Mijn cliënt deed een workout van 20 minuten en dat beviel haar heel goed. Ze merkte dat het haar hielp als ondersteuning bij haar dieet. Bij het opnieuw meten van haar middelomtrek, had ze extra goed resultaat geboekt! Naast deze online work-out is er ook een gratis app te downloaden. Dus als je weinig tijd hebt om te sporten, kun je thuis, wanneer het je zelf uitkomt dagelijks 20minuten sporten! Daarnaast blijft persoonlijke dieetbegeleiding ook van groot belang bij het verantwoord afvallen. Kijk hiervoor eens op onze website www.dietistennet.nl

MB/RS

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>