Handig om te hebben: waterfles met fruitfilter

In vervolg op de blog van gisteren nog een tip om water met smaakje makkelijk te maken: de waterfles met fruitfilter!

Naast water kun je fruit, groenten en kruiden toevoegen in het filter. De flessen zijn in verschillende kleuren te krijgen. Ze kunnen in de vaatwasser, zijn BPA vrij en er kan 700 ml in. Dus 1-2 flessen vullen en drinken en je zit keurig op je vochtpeil.

(TZ)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>