Spiegel scant je lichaam in 3D

Een tijdje geleden zag ik op t.v. dat er een nieuwe fitness-spiegel in de maak is. De Naked 3D Fitness Tracker meet in 20 seconden zowel de binnen- als buitenkant. Dus niet alleen je lengte, maar ook je gewicht, vetpercentage en spiermassa. Deze maakt dan verbinding met bluetooth naar een app op je telefoon. Er zit ook een timelapse-functie op, zodat je de veranderingen van je lichaam echt goed in beeld krijgt. Je krijgt te zien hoe je lichaam er eerst uitzag en dat kan natuurlijk heel motiverend zijn.

De vraag is natuurlijk hoe precies zo`n meting is, vaak is het erg afhankelijk van de vochthuishouding in je lichaam. Door middel van huidplooimetingen kun je wel nauwkeurig je vet percentage meten. Als diëtist kunnen wij dit zeker voor je doen.

De spiegel is in Nederland nog niet te koop, pas in maart 2017.

MB/RS

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>