Nationale Gezondheidsbeurs 2016

 

De Nationale Gezondheidsbeurs is er ook dit jaar weer: van donderdag 11 t/m zondag 14 februari 2016 in de Jaarbeurs Utrecht. Het is de grootste beurs in Nederland op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Er wordt gewerkt met 6 thema’s: Medisch & Zorg, eHealth & Technology, Beauty & Verzorging, Body & Mind, Eten & Drinken en Sport & Avontuur.

Kijk voor meer informatie op de website:http://www.denationalegezondheidsbeurs.nl/

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>