2016:het jaar van de Boon?

2016 moet het internationale jaar van de Boon oftewel peulvruchten worden. Wereldwijd wordt er aandacht besteed aan de bonen, waaronder ook in Nederland. Dit wordt gedaan onder de naam: Blije Boon. De Blije Boon is een initiatief van het Nationaal Comité Bonen 2016; een beweging die zich inzet voor de boon in Nederland. In het comité zijn de Bruine Bonen Bende, bonenfabrikanten, gezondheidsinfluentials en retail verenigd.

Op de website van de blije boon kun je allerlei activiteiten vinden die georganiseerd worden, zoals b.v. de Blije Boon foodtruck die door heel Nederland rijdt en diverse recepten.

http://www.blijeboon.nl/

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>