Theaterprogramma over gezonde voeding bij kinderen

Op de website van het Voedingscentrum kwam ik een leuk (interactief) theaterprogramma tegen over en voor ouders en het opvoeden van kinderen met betrekking tot eten.

‘Voor je het weet zijn ze groOt’ is een bijeenkomst voor ouders met kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Tijdens de bijeenkomst spelen 2 getrainde acteurs herkenbare situaties. Er is ook een gespreksleider aanwezig die de aanwezige ouders aanspoort hun ervaringen en oplossingen te delen en geeft indien nodig een toelichting.

Op deze manier krijg je als ouder informatie over hun rol bij ontbijten, snoepen, snacken, gamen en buitenspelen. Ook komen opvoedkundige onderwerpen aanbod zoals : regels stellen en afspraken maken, aandacht voor het gewenste gedrag, complimenten geven, kind aanspreken en corrigeren.

Kijk voor meer informatie op: http://www.voedingscentrum.nl/nl/nieuws/interactief-theaterprogramma-helpt-ouders-gezond-opvoeden.aspx

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>