Glutenvrij bakken en koken

In vele regio`s organiseert de NCV (Nederlandse Coeliakie Vereniging) glutenvrije bakworkshops. Hier krijg je les in bakken en koken van gecertificeerde instructeurs met ingrediënten waar je misschien nog niet eerder van hebt gehoord. Daarnaast krijg je oplossingen voor de lastige (bak)eigenschappen die glutenvrije producten soms hebben. Bovendien kun je tijdens de bakworkshops ook je ervaringen delen met anderen. Voor meer informatie kun je kijken op de activiteitenkalender van de website.

http://www.glutenvrij.nl/een_glutenvrij_dieet_wat_nu/glutenvrij_bakken_en_koken

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>