Sandwichspread is niet zo vet

 

 

 

 

 

Vaak als ik sandwichspread adviseer aan mijn cliënten zijn ze verbaasd. ‘Dat is toch hartstikke vet?’ Nee dus! Per broodbelegportie (20 gram) bevat sandwichspread 3,5 gram minder vet dan (gewone) 48+ kaas. En sandwichspread bevat 5,4 gram minder vet dan pindakaas. Het vet dat in de spread zit is plantaardige olie. Pindakaas kun je ook best af en toe eten en dan dun smeren. Of als je wilt aankomen kan een dikke laag pindakaas juist een goed broodbeleg zijn! Ook heb ik weleens een cliënt gehad die wilde aankomen en liever een lepel pindakaas opat dan een handje noten.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>