Antibiotica niet altijd juiste oplossing

Heb je in de wachtkamer van je huisarts de nieuwe Suske en Wiske met de titel ‘Tante Biotica’ al gelezen? Deze strip is de afgelopen weken namens het Ministerie van VWS in de wachtkamers van Nederland verspreid. De strip informeert zoveel mogelijk mensen over het gebruik van antibiotica. De boodschap die Suske en Wiske willen overbrengen is dat het nemen van antibiotica lang niet altijd goed is.

Ik raad mensen altijd aan om tijdens en na een antibioticakuur om een probiotica te nemen (b.v. Orthiflor plus van Orthica of Yakult).

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2015/06/24/suske-en-wiske-tante-biotica

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>