Sporten met een DVD

Sporten wanneer jij er zin in hebt en wanneer het jou uitkomt. De meeste mensen hebben in de winter minder beweging. Maar het is het hele jaar belangrijk om te blijven bewegen. Je hebt  je eigen `personal trainer` met de vele dvd`s en (gratis) apps.  Kijk eens rond (op internet) welke dvd`s je aanspreken: b.v. Zumba, Insanity Workouts, yoga of fitness voor dummies (trainingen van een kwartier). Er is een gratis `7 minutes app` te downloaden. Zie ook mijn vorig blog hierover.

Je kunt ook meedoen aan Nederland in beweging op NPO 1, als je er op dat tijdstip niet bent dan kun je het opnemen of via uitzending gemist kijken of evt. daar de dvd van bestellen. Of zet gewoon je favoriete muziek dvd/cd  op en ga lekker dansen (alleen of met je partner en/of kinderen). In het weekend als je dan meer tijd hebt, kun je lekker in het bos gaan wandelen of langs het strand, of gewoon lekker in je eigen buurt. Probeer dan minimaal een uurtje te lopen.

Trouwens winkelen/shoppen is ook beweging, dan is 1 uur zo voorbij! (Voor de meeste vrouwen dan;-))

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>