Stoptober: niet alleen voor stoppen met roken

Op 1 oktober barst Stoptober los: in heel Nederland gaan rokers én niet-rokers elkaar helpen om gedurende 28 dagen te stoppen met roken. Via de (sociale) media worden rokers door bekende en onbekende Nederlanders  massaal aangemoedigd om mee te doen met Stoptober. Er is zelfs ook een app voor in het leven geroepen; de StoptoberNL. De app is gratis te downloaden via de Appstore en bevat feiten en tips over stoppen met roken. Ook houdt de app bij hoeveel dagen je al bent gestopt en hoeveel geld je daar al mee hebt verdient.

 

 

 

Je krijgt dagelijks een motiverend bericht zodat je de stoppoging makkelijker volhoudt. Voor echt moeilijke momenten is er een Noodhulp-knop. Hiermee kun je bijvoorbeeld video’s opnemen om je gedachten te verzetten.

Vandaag was er een cliënt bij ons in de praktijk en die wilde meedoen met Stoptober. Maar dan niet om te stoppen met roken, maar om te stoppen met zijn slechte eetpatroon. Zo gaat iedereen er dus op zijn eigen manier mee om! We vonden het heel origineel en creatief!
Misschien ook een idee voor jou?

Voor meer info over Stoptober en stoppen met roken: https://www.zzgzorggroep.nl/stoptober

MB

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stoptober: niet alleen voor stoppen met roken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>