Fitbit helpt je gezondheidsdoelen te behalen

Laatst was er een cliënt van mij met een nieuwe  `gadget`, hij had een polsbandje om die zijn calorieën in de gaten houdt, maar ook het slaapritme en beweging. Je kunt je doelstellingen instellen in het apparaat. Hij was er enorm enthousiast over. Het apparaat beschikt tevens over een ingebouwde wekkeralarm en is spatwaterdicht, regen- en zweetbestendig.

 

 

 

Je kunt hem draadloos synchroniseren met je smartphone via Bluetooth 4.0 of PC met de Fitbit app. Het enige nadeel is dat hij niet werkt tijdens het fietsen.

MB

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>