Big Bang Broccoli!

We kennen allemaal de reclames voor chocolade, frisdrank en kant-en-klaar-pizza’s, nu komt er ook voor broccoli een eigen reclamecampagne. FoodGuerrilla is vorige week gestart met een reclamecampagne voor de voedingsstofrijke groente onder de naam: BIG BANG BROCCOLI.

 

 

 

 

Big Bang Broccoli is een initiatief van FoodGuerrilla en heeft als doel mensen wakker te schudden. Dagelijks komen allerlei ongezonde producten voorbij in reclamecampagnes, maar gezonde producten als groenten en fruit blijven hierdoor onderbelicht. Binnen de campagne wordt broccoli gepromoot door middel van uitdeelacties, pop-up diners en een grote broccoliveiling na de officiële opening van het broccoliseizoen.

Uitreiking Gouden Broccoli
In juni wordt de campagne afgesloten met de uitreiking van de Gouden Broccoli ; een aanmoedigingsprijs voor de boer of teler in Nederland die zijn/haar producten met behulp van slimme marketing het beste aan de man weet te brengen.

http://www.voedingnu.nl/productnieuws-broccoli-krijgt-eigen.240009.lynkx

 

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>