Test je voedingspatroon!

Ben je benieuwd hoe gezond jouw leefwijze en voedingspatroon zijn? Hoeveel fruit en groente eet je per dag? Hoeveel beweeg je dagelijks?

 

 

 

 

Het is de optelsom van verschillende dingen op een dag die bepalen hoe gezond en verantwoord jouw leven eruit ziet. Op www.verlaagcholesterol.nl  staat een test  met 13 vragen. Aan het eind van de test krijg je de uitslag en een passend advies. Een handig hulpmiddel om eens te kijken hoe je ervoor staat en wat je nog kunt doen om verantwoorder te leven.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>