Bier met een vleugje regenwoud

Vandaag op rtl nieuws. In Brazilië hebben ze nu een bier gebrouwen die gemaakt is met noten en vruchten uit het Braziliaanse regenwoud. Bierbrouwers in Brazilië doen goede zaken. Vooral de kleinschalige brouwerijen die zich toeleggen op speciale biertjes. Die zijn niet meer aan te slepen.

Helaas nog niet in Nederland te bverkrijgen. Bekijk de video op www.rtlnieuws.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>