Bosbes pannekoekjes met Stevia

Nu Stevia in Nederland gebruikt mag worden is het tijd voor een lekker recept.

Bereidingstijd: Ongeveer 10 minuten
Soort gerecht: Nagerecht

Ingrediënten voor 2 personen
60 gram volkorenmeel
100 ml melk ( water, havermelk of rijstmelk is ook een optie)
zout
1 ei
1 tot 2 theelepels stevia
125 gram bosbessen (kan ook uit diepvries maar dan wel eerst laten ontdooien)
1 eetlepel bak en braad vloeibaar/ olie

Voorbereiding
Doe het meel, melk, zout, stevia en ei in een kom en roer dit glad.
Voeg de bessen erbij en roer dit er voorzichtig doorheen.

Bereidingswijze
Verhit de bak en braad vloeibaar of olie in de koekenpan.
Bak 3 tot 4 kleine pannekoekjes in de koekenpan op hoog vuur.
Keer om als ze loslaten van de bodem maar nog niet hard zijn aan de bovenkant.
Bak de tweede kant.
Leg de pannekoekjes op een bord

Serveertips
Ze zijn heerlijk van zichzelf er hoeft geen zoetigheid meer op.
Eventueel kan er een schepje ricotta op

Eet smakelijk

(MB)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>