Verslaafd aan fastfood?

Heb jij afgelopen maandag nog gekeken op RTL 5 naar bizarre eters? Deze keer ging het over Michael en Daniël.

Daniël was verslaafd aan fast food en ‘lustte’ geen groente. Het was eigenlijk begonnen toen zijn ouders gingen scheiden toen hij 16 jaar was. Hij kreeg een hele goede band met zijn stiefmoeder. Helaas was zij overleden aan een hartaanval. Daarna is hij steeds meer (soms stiekem) fastfood gaan eten. Volgens zijn vriendin is hij een emotie-eter. Zijn cholesterolwaarde bleek veel te hoog, dus daarmee had hij juist ook meer kans op hart- en vaatziekten. Om hem te motiveren ging hij naar een voetbalspeler van zijn favoriete voetbalclub en ging daar trainen. Dit deed hem zichtbaar goed. Ook probeerde hij diverse groentesoorten. Op het einde was hij al wat kilo’s kwijt en ging hij met zijn vriendin chique uit eten. Hij at alles op,  inclusief de groente!

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>