Afvallen via Facebook

Tegenwoordig zijn er zoveel manieren om af te vallen, bijvoorbeeld door gezond te eten, door een dieet, een app op de telefoon en nu ook door social media – Facebook.

Mieke Kosters, schrijfster van het boek Het geheim van slanke mensen, heeft een nieuw concept bedacht: afvallen via Facebook. Zij start op 24 augustus met een een gratis online workshop op Facebook. De eerste 55 deelnemers hebben zich al gemeld. Half september start een nieuwe workshop.

Hoe werkt het? “In een besloten Facebook groep krijgen deelnemers gedurende 8 weken verschillende presentaties, filmpjes, documenten en opdrachten waarmee ze de theorie uit het boek in hun eigen situatie toepassen. De uitwerking van de opdrachten zetten ze online en bespreken ze samen. Er zijn groep-chatsessies met oud deelnemers, sport/yoga filmpjes en deelnemers krijgen, als de kilo’s eraf zijn, persoonlijk stijl- kleur- en kledingadvies op basis van eigen foto’s. Ervaringen, recepten en tips worden onderling uitgewisseld.”

Mieke’s motto is ‘eet wat je wilt, maar eet niet te veel’.

 Bron: Telegraaf.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>