Aangekomen kilo’s zijn moeilijk kwijt te raken

Uit een Brits onderzoek blijkt dat aangekomen kilo’s erg moeilijk kwijt te raken zijn. Mensen moeten zich niet concentreren op diëten maar kunnen in eerste instantie beter proberen te voorkomen dat ze aankomen. Dit meldt het Britse Medical Research Council.

In Groot-Brittannië gaan jaarlijks 12 miljoen mensen op dieet, maar slechts 10% van dit aantal slaagt erin af te vallen. Van deze 10% komt het grotendeel binnen een jaar weer aan.

Aan het onderzoek deden 5.362 mannen en vrouwen geboren in 1946 en 20.000 personen geboren in 1958 mee. Beide groepen kwamen in de jaren tachtig aan. Rebecca Hardy van het Medical Research Council zegt dat mensen sinds de jaren tachtig massaal zwaarder zijn geworden.

‘Het beste is dat mensen voorkomen dat ze te zwaar worden,’ zegt Hardy. Al is afvallen lastig, de onderzoekers adviseren wel gezond te eten en meer te sporten.

Bron: Elsevier.nl

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Aangekomen kilo’s zijn moeilijk kwijt te raken

 1. Joep

  Ik heb een manier gevonden hoe je de aangekomen vetten WEL kunt kwijtraken! namelijk door het yoghurtdieet te volgen..
  yoghurtdieet.net

    /   Reply  / 
 2. Crash Dieet

  Beste,

  Allemaal stellen we de vraag om de kilo’s kwijt te geraken! Enja, inderdaad, een goede vraag! Maar staan we er ook bij stil om de kilo’s die we kwijt geraken, weg te houden? Het dieet die ik vond houdt daar allemaal rekening mee! Neem vrijblijvend een kijkje op http://www.crashdieet.eu Daar wordt er namelijk uitgelegd waarom een crashdieet zo gevaarlijk is en zijn er alternatieven om toch snel gewicht te verliezen

  Met vriendelijke groet
  http://www.crashdieet.eu

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>