Dieetvakantie?

Mijn collega had een leuke tip voor onze blog. Ze had namelijk een tijdje geleden een cliënt die al een tijd bezig was met afvallen.  Maar de cliënt van mijn collega die zei: Ik heb gewoon vakantie van mijn dieet genomen oftewel:dieetvakantie!

Als mensen al een tijd aan het opletten zijn met hun voeding, merk je soms dat de aandacht voor het dieet wat minder wordt. Mensen  vaak op een soort `plateau`; ze vallen even niet meer af, maar komen ook niet bij. Dat hoort erbij en na een tijdje gaat het gewicht ook wel weer zakken of gaan er centimeters af. Wat dan het belangrijkste is, is om niet minder te gaan eten, dan gaat juist de verbranding weer omlaag en kan het ook zijn dat je belangrijke voedingsstoffen mist. Wel kun je eventueel wat extra bewegen als daar nog winst te behalen valt.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>